Over mij

Hier leest u aanbevelingen van mensen met wie ik al heb samengewerkt of nog steeds samenwerk.

Robert Boersma, General Manager, Bonobos B.V. managed Sjaak at Bonobos Marketing
“Als je de strijd om goede posities op Google aan wilt gaan, dan moet je tegenwoordig flink aan de bak. Om onze ambitieuze plannen uit te voeren zijn we op zoek gegaan naar een seo-er die van vele markten thuis is en daadwerkelijk de wil heeft om de beste in zijn vakgebied te worden. Na teleurstellende sollicitatie gesprekken met vele kandidaten kwam Sjaak. Binnen enkele dagen was het contract getekend.

Met een verfrissende kijk is hij met onze websites en die van klanten aan de slag gegaan. Omdat hij dit uitstekend deed en aansprekende resultaten boekte kreeg hij al snel meer verantwoordelijkheid. In no time beheerde hij accounts, stelde hij een groep trainees samen, werd projectleider en was hij de primus inter paris bij mijn afwezigheid.

Sjaak is te omschrijven als een plichtsgetrouwe, loyale en keiharde werker. Hij is kritisch op zijn team en andere teams omdat hij geen concessie aan kwaliteit wenst te doen.

Maar hoe goed hij als professional ook mag zijn, bovenal is Sjaak een goudeerlijke man waarmee het door zijn gevoel voor humor en vriendelijkheid erg leuk werken is.”

Arjan Nieuwbeerta, Hoofd SEA afdeling, Bonobos Marketing worked directly with Sjaak at Bonobos Marketing
“Het afgelopen jaar was Sjaak een gewaardeerd collega en tevens “kantoorgenoot” bij Bonobos. In deze tijd heb dan ook veel met Sjaak samengewerkt, wat ik altijd als leuk en zeer prettig heb ervaren.

Sjaak heeft veel kennis en ervaring op het gebied van Online Marketing en is een absolute SEO topper! Met zijn kritische blik, oplossingsgerichtheid en creatieve geest weet hij voor iedere klant een optimaal resultaat te behalen. Kortom, voor deskundig en creatief online marketing advies ben je bij Sjaak aan het juiste adres.”

Roos Reitsma, Hoofd Communicatie, Bonobos Marketing worked with Sjaak at Bonobos Marketing
“Voor een professionele, betrouwbare, integere en bovenal slimme SEO specialist, moet je bij Sjaak Hummel zijn. Ik ben nog niemand tegengekomen die zich kan meten aan zijn expertise.

Sjaak is een echte ‘SEO-junkie’ die zijn kennis iedere dag verder uitbreid door alles te verslinden wat te maken heeft met zoekmachine optimalisatie. Deze kennis draagt hij graag over aan zijn collega’s voor een optimaal resultaat.

René Meijer, SEO Marketeer, Bonobos Marketing, worked indirectly for Sjaak at Bonobos Marketing
“Sjaak was tijdens zijn functie als ‘head of SEO’ bij Bonobos mijn direct leidinggevende. Hij heeft mij de mogelijkheden geboden en laten zien dat online marketing een inspirerend vakgebied is met veel kansen .
De kracht van Sjaak is dat hij zijn enorme kennis van online marketing op een dusdanige manier weet uit te leggen zodat bedrijven en startende marketeers de materie snel eigen kunnen maken. Wanneer iemand het maximale resultaat uit zijn of haar website wil halen is een ieder aan het juiste adres bij Sjaak.

Daarnaast heeft hij mij altijd weten te motiveren in zowel individueel als groepsverband, waardoor de samenwerking altijd zeer prettig is geweest!”

Bert-Jan Steenbergen, MSc, Online Marketeer, Bonobos Marketing, reported to Sjaak at Bonobos Marketing
“Als er iemand is die verstand heeft van internet marketing dan is het Sjaak. Hij weet technische en gedetailleerde vakkennis goed toe te passen in de praktijk en is daarnaast iemand die organisatorisch erg sterk is. Als leidinggevende weet hij mensen te inspireren en te motiveren. Kortom, Sjaak is een online marketing professional met bovengemiddelde capaciteiten en interesses voor het vak.”

Johan Nieboer, Marketeer, Bonobos Marketing, worked directly with Sjaak at Bonobos Marketing
“Sjaak is prettig om mee samen te werken in elk projectgroep. Wanneer je Google Analytics statistiek om wil zetten naar praktische SEO oplossingen dan helpt hij met creatieve en praktische oplossingen. Op het kantoor is het ook altijd gezellig en ook na werktijd kunnen wij goed praten over nieuwe oplossingen voor onze klanten.”

Barry Huizenga, Lead Designer/Front-end Developer, Bonobos Marketing, worked directly with Sjaak at Bonobos Marketing
“Sjaak is, simply put, an amazing SEO guru who is easy and fun to work with. As a designer, my focus and visions are not always inline with the ever changing SEO standards, but having Sjaak as my go-to-guy has streamlined my work flow to a whole other level. Trusting his knowledge and expertise is an absolute no-brainer. That he’s a stand-up guy only adds to the fact that he’s a great colleague and friend.”

Remi van Beekum, Manager SEO & Web Analytics, Traffic4u, managed Sjaak at Traffic4u
“Sjaak viel op door zijn gedrevenheid. Ondanks zijn studie Management, Economie en Recht besloot hij dat hij online marketing wilde doen. En dus daad hij dat. Hij beet zich vast in de materie en zorgde ervoor dat hij in korte tijd leerde wat nodig was om goede resultaten te behalen voor zijn klanten. Eerst als link builder, maar later ook bij andere onderdelen van de online marketing (en inmiddels als ‘head of SEO’).

Wat verder opviel is zijn collegialiteit, oplossingsgerichtheid en humor. Sjaak is een collega waar je op kunt bouwen, die altijd wel een oplossing vindt en zorgt dat het werk gedaan wordt.”