Portfolio

scandreams

Scandinavian Dreams

Voor Scandinanvian Dreams ben ik bij Friks verantwoordelijk voor de SEO en SEA. Zo optimaliseren we de site op de termen Wintersport Scandinavië, Wintersport Noorwegen en Wintersport Zweden, en proberen we AdWords zo kostenefficiënt mogelijk in te zetten.

dagpas

Dagpas

Dagpas is dé aanbiedingenwebsite van Groningen. Wilt u graag een aanbieding doen op basis van no cure no pay en tegen een relatief lage commissie? Dan zet u Dagpas in. Of het nu gaat om horeca, wellness, recreatie of productaanbiedingen, je kijkt op Dagpas.nl. En als bedrijf kun je niet nat gaan, want geen resultaat, betekent ook geen kosten.

09000800

0900 0800

0900 0800 is de landelijke dienst voor een vakman in en om het huis. Dus heeft u een (dak)lekkage, stroomstoring, glasschade of heeft u zichzelf buitengesloten? Dan heeft u nu één nummer die u kunt bellen: 0900 0800. Voor 0900 0800 zorg ik voor commerciele samenwerkingen en sta ik mijn collega’s bij met SEO advies.

Als ondernemer kunt u zich natuurlijk aansluiten bij 0900 0800 via deze pagina

Het Wapen van Drenthe

Het Wapen van Drenthe

Sinds februari 2012 ondersteun ik Het Wapen van Drenthe met online marketing adviezen op het gebied van AdWords, SEO, Linkbuilding en Google Analytics. De start van het traject was een SEO Adviesdocument, waarin alle verbeterpunten stapsgewijs zijn omschreven. Dit vormt de basis voor het optimalisatieproces. Periodiek wordt bekeken of de gestelde strategie moet worden bijgesteld en vanaf daar gaan we steeds verder.

femalefitscreendump

Female Fit

Massagepraktijk Female Fit uit Roden is een massagepraktijk alleen voor vrouwen. Met verschillende massages (reiki, klassiek, ontspanning) komen wekelijks veel vrouwen bij José voor een goede massage. Bij een goed lopende praktijk, hoort natuurlijk ook een goed lopende website. Deze is vorige week opgeleverd.